Totale restyling vrijstaande woning in Weurt

Wat doe je als je een heel bijzonder vrijstaand huis hebt gekocht met heel veel unieke elementen? Maar ook met veel verschillende ruimtes en heel veel kleur, maar niet de juiste kleuren?

Dan schakel je mij in!

Dit project is een heel mooi voorbeeld van hoe je met kleur een huis helemaal eigen kunt maken en je daarmee ook sfeer en eenheid creeërt. De hal is opnieuw in de verf gezet en met een mooi behang creëer je een indrukwekkende entree.

De keuken heeft een duurzame upgrade gekregen met een nieuw likje verf. Wat een verschil hè? Met verschillende stalen van kleur en materialen maak ik een 3D moodboard. Dit geeft jou veel meer gevoel bij een advies, je ziet het ontstaan en begrijpt hoe je dit kunt gaan toepassen. Je wordt er blij van en het neemt alle keuzestress weg, je krijgt er rust en overzicht voor terug. Je hebt de mogelijkheid om met mij te sparren om zo tot het uiteindelijke gewenste resultaat te komen.

Een uniek en persoonlijk interieur, op een duurzame manier. Meer over dit project lees je hier.

PHOTO-2021-08-09-19-26-05.jpg
IMG_9955.jpg
2.png

-' Je bood veel structuur en duidelijkheid. We wisten wat we konden verwachten. Je overlegde indien nodig, zodat het ook echt een samenwerking was. Dat gaf houvast en overzicht. Waar we absoluut het meeste aan gehad hebben is dat je na de presentatie van het advies betrokken bleef. Wij hebben geen seconde spijt gehad en hebben je zonder twijfel gevraagd om ook voor deel 2 van het huis een plan te maken.'- F.&S. K. uit Weurt

3.png