Interieuradvies in Arnhem nodig?

Een sfeervol en warm huis voor iedereen of juist u werkplek wat opfrissen? Verhipstyling geeft je interieuradvies op maat. Ben je op zoek naar interieuradvies en woon je in de omgeving van Arnhem? Wil je geen vermogen kwijt zijn, maar op een laagdrempelige manier de juiste tips en trics om je interieur een boost te geven? Dan is Verhipstyling perfect voor jou!

Niet alleen bij interieuradvies maar ook bij verbouwingen kan ik je adviseren en daarnaast helpen om een fijne sfeer in huis te creëren die bij je past. Ik ben een gediplomeerd interieurstyliste en interieurontwerpster, daarnaast ben ik op de hoogte van de huidige trends op woongebied. Op deze manier geef ik de juiste richting aan als het gaat om het inrichten van je huis. Belangrijk is dat jij jezelf herkent in je eigen interieur en dat staat los van alle trends, dat is tijdloos.

Schermafbeelding_2020-11-09_om_11.02.02.png

Woonachtig in Arnhem en interieuradvies nodig? Geen probleem! Ik kom bij je thuis voor een geheel vrijblijvend gesprek. We gaan samen brainstormen om zo te weten te komen wat je wensen zijn, je voorkeuren en wat het uiteindelijke doel is. Niet te vergeten het budget. Ik ben een specialist in low budget en weet met weinig middelen iets moois te creëren.

Een ruimer budget? Dan bent u bij Verhipstyling uiteraard ook aan het juiste adres voor een uitgebreid interieuradvies. Ik kan je helpen bij het gevoel van thuiskomen in je eigen huis. Dit doe ik door middel van een op maat gemaakt interieurplan geheel naar eigen wens, maar met de kennis en ervaring van een professioneel interieurstyliste.

6efa6576d9691efbe886ce82c637207f.jpg

Interieurstyling in Arnhem voor uw bedrijf?

Ook voor bedrijven in de omgeving van Arnhem bied ik interieurontwerp & advies op maat aan. Hoe komt de klant binnen, klopt de routing en welke indruk wil je als bedrijf geven?

Na jarenlange ervaring in Visual Merchandising en Conceptontwikkeling bij grote retailers als V&D en MacintoshFashion kan mijn ervaring hierin een sterke rol spelen. Het is belangrijk, wanneer je professioneel wilt overkomen, dat de ontvangst van je klant of gast aansluit bij het imago dat jij wilt neerzetten. Welk bedrijf je ook bent.
 

e0a4e39ccc46aedc3573caaa4482e314.jpg

Interesse? Neem contact op!

Aarzel niet om het contactformulier in te vullen en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.

Schermafbeelding_2020-11-09_om_10.59.53.png