Interieuradvies in Arnhem nodig?

 

Kom je er zelf maar niet uit om die gezellig sfeer te krijgen of eenheid in het geheel? Sleep je al jaren hetzelfde meubilair van nieuwe woning naar nieuwe woning en is je interieur nu echt een een opfrisbeurt toe? Het kan ook zijn dat je gaat verbouwen en het fijn vindt als er iemand met een proffesioneel oog met je meekijkt. Wat je vraag ook is, ik kan daarbij helpen

Naast de grotere interieurontwerpen, geef ik ook interieuradvies aan huis. We gaan direct knopen hakken en al je interieurvragen worden beantwoordt. Je kunt direct aan de bak! Belangrijk is dat jij jezelf herkent in je eigen interieur en dat staat los van alle trends, dat is tijdloos.

Schermafbeelding_2021-06-30_om_21.14.36.png

Woonachtig in Arnhem en interieuradvies nodig?

Geen probleem! Ik kom bij je thuis voor een geheel vrijblijvend gesprek. We gaan samen brainstormen om zo te weten te komen wat je wensen zijn, je voorkeuren en wat het uiteindelijke doel is. Niet te vergeten het budget. Ik ben een specialist in low budget en weet met weinig middelen iets moois te creëren.

Een ruimer budget? Dan bent u bij Verhipstyling uiteraard ook aan het juiste adres voor een uitgebreid interieuradvies. Ik kan je helpen bij het gevoel van thuiskomen in je eigen huis. Dit doe ik door middel van een op maat gemaakt interieurplan geheel naar eigen wens, maar met de kennis en ervaring van een professioneel interieurstyliste. Ik luister goed naar de wensen en lees door de regels heen. Jij en je partner een uiteenlopende smaak? Geen probleem, ik maak er een geheel van.

OdizafotografieVerhipstyling039.jpg

Interieurstyling in Arnhem voor uw bedrijf?

Ook voor bedrijven in de omgeving van Arnhem bied ik interieurontwerp & advies op maat aan. Hoe komt de klant binnen, klopt de routing en welke indruk wil je als bedrijf geven?

Na jarenlange ervaring in Visual Merchandising en Conceptontwikkeling bij grote retailers als V&D en MacintoshFashion kan mijn ervaring hierin een sterke rol spelen. Het is van groot belang, wanneer je professioneel wilt overkomen, dat de ontvangst van je klant of gast aansluit bij het imago dat je wilt neerzetten als bedrijf.

Schermafbeelding_2021-06-30_om_21.07.52.png

Wie is Verhipstyling?

Verhipstyling is Inge Verheijen. Ik heb jarenlange ervaring in Visual Merchandising en Conceptontwikkeling bij grote retailers als V&D en MacintoshFashion. Hier vind je meer info over mijn werkwijze. Interieuradvies nodig? Aarzel niet om het contactformulier in te vullen en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.

OdizafotografieVerhipstyling040.jpg