Over mij

Ik ben Inge Rikse-Verheijen, eigenaar van Verhipstyling. Ik heb veel ervaring opgedaan binnen de retail als Visual Merchandiser en Conceptdeveloper bij o.a. V&D en Macintosch Fashion. Nu verdiep ik me vooral in het interieur van bedrijven en bij de mensen thuis. Geboren in Zevenaar, getogen in Nijmegen en woonachtig in Wijchen. Samen met mijn man hebben we 3 kinderen. Een zoon van hem, een zoon van mij en onze dochter maakt het plaatje compleet. Ik vind het belangrijk om voor mijn gezin een fijn thuis te creëren. Een warm en sfeervol huis met een plek voor iedereen en dit gun ik een ander ook.

DSC_1013-2.jpg

Verhip!

‘Dit kan toch mooier’, een gedachte die regelmatig bij me opkomt wanneer ik een nieuwe ruimte binnenloop. Vaak is het de sfeer die ik mis, een eenduidige stijl of de samenhang in het interieur. Het is een veel voorkomend misverstand dat een verandering van het interieur ook direct heel prijzig wordt. Uit ervaring weet ik dat dit namelijk helemaal niet zo hoeft te zijn.

Hoe ga ik te werk? Zodra helder is wat de wensen en ideeën zijn, maak ik het eerste ontwerp. Dit kan een moodboard zijn, 2D of 3D tekening. Dit bespreek ik vervolgens samen met jou en pas ik zo nodig nog wat aan. Zodra het helemaal klaar is kun je met dit interieurplan zelf aan de slag. Mijn rol is voornamelijk adviserend al begrijp ik heel goed dat er bij de uitvoering soms wel wat extra ondersteuning nodig is. Ook hierin adviseer ik graag. Interieuradvies op maat!

IMG_3947.jpg