Over mij

Ik ben Inge Rikse-Verheijen, eigenaar van Verhipstyling. Ik heb veel ervaring opgedaan binnen de retail als Visual Merchandiser en Conceptdeveloper bij o.a. V&D en Macintosch Fashion. Nu verdiep ik me vooral in het interieur van bedrijven en bij de mensen thuis. Geboren in Zevenaar, getogen in Nijmegen en woonachtig in Wijchen. Samen met mijn man hebben we 3 kinderen. Een zoon van hem, een zoon van mij en onze dochter maakt het plaatje compleet. Ik vind het belangrijk om voor mijn gezin een fijn thuis te creëren. Een warm en sfeervol huis met een plek voor iedereen en dit gun ik een ander ook.

DSC_0986.jpg

Werkwijze

Hoe ga ik te werk?

In verband met het Corona Virus is online advies ook mogelijk. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Mail, bel of app gerust :) In het geval dat het toch wenselijk is dat ik langskom, dan volg ik de richtlijnen van het RIVM.

Allereerst kom ik bij jullie langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, hierin bespreken we alle wensen die jullie hebben. Ik neem altijd mijn portfolio mee, zodat jullie kunnen zien hoe ik te werk ga. Naar aanleiding van dit gesprek maak ik een op maat gemaakte offerte. Alles akkoord voor jullie? Dan ga ik aan de slag, nadat de aanbetaling van 25% over het totaalbedrag is gedaan. 

 

IMG_3947.jpg

Verhip!

 

Het maken van een Interieurplan duurt ongeveer 4 tot 6 weken. Daarna kom ik het plan graag bij jullie thuis presenteren of als je het liever via Teams/Zoom door wilt nemen, dan kan dat natuurlijk ook. Je ontvangt het Interieurplan in een handige bewaardoos met de benodigde stalen. Met een Interieurplan van Verhipstyling kun je direct aan de slag, maar uiteraard ook op de lange termijn. 

DSC_1013-2.jpg