Ervaren Interieurstylist

Heb je een nieuwe woning gekocht, 

Mijn naam is Inge het gezicht achter Verhipstyling, gespecialiseerd in sfeervolle en kleurrijke interieurs en ik heb al meer dan 25 jaar ervaring met kleur in jouw interieur. Ik zie in één blik wat de mogelijkheden zijn in een ruimte in jouw (nieuwe) huis en laat je op een andere manier naar je eigen interieur kijken. Ik laat je zien hoe van jouw huidige of nieuwe woning iets bijzonders en persoonlijks maakt in plaats van standaard. Je hoeft helemaal niet alles nieuw te kopen, je interieur op een duurzame manier een upgrade geven, is vooral een kwestie van kijken naar de mogelijkheden met de middelem die je hebt. Hierdoor zul je verbaasd zijn wat je met bestaande middelen nog kunt doen. Je leest hier welke mogelijkheden er voor jou zijn. Je hebt na een interieuradvies aan huis van mij een heel goed idee en een concreet plan in handen, waarmee je jouw ideale interieur kunt gaan realiseren. Waardoor je dus niet meer hoeft te piekeren en te twijfelen en waarmee je direct aan de slag. Je kunt Verhipstyling trouwens ook op Instagram en Facebook vinden, als je meer over mij wilt weten.

IMG_6518.jpg

Betrouwbaar interieuradvies

Interieuradvies aan huis van Verhipstyling staat voor,

Een sfeervol en kleurrijk interieur voor iedereen, ook met de spullen die je al hebt. Kleur is daarin essentieel, maar wel de juiste kleur! Ik heb veel ervaring opgedaan als Etaleur, Interieurstylist, Visual Merchandiser en Conceptdeveloper bij verschillende retail bedrijven en heel Nederland doorgereisd. Ik heb hierdoor veel mensenkennis opgedaan en geleerd goed te luisteren en te observeren. Elke winkel is anders, elke woning is anders en ieder mens is anders en dat is maar goed ook! Ik ben in staat om in één blik de mogelijkheden te zien in een ruimte in jouw huis en kan dit goed overbrengen op jou. 

Zelf woon ik in Wijchen na jarenlang in Nijmegen te hebben gewoond. We zijn een samengesteld gezin, een zoon van hem, een zoon van mij en onze dochter maakt het gezin compleet. Samen met de kat Boef en de hond Jack is het een gezellige chaos. Als kind ben ik regelmatig verhuisd; geboren in Zevenaar, gewoond in Weert, Zutphen, Nijmegen en uiteindelijk dus in Wijchen terecht gekomen. Als klein meisje veranderde ik mijn kamer steeds weer opnieuw, tekening maken, de boel verschuiven en weer gezellig maken. Voor mijn ouders was het steeds weer een verrassing in welke hoek van mijn slaapkamer ik nu weer lag. Het is ontzettend belangrijk dat iedereen in huis zijn of haar eigen plek heeft, zodat er rust en overzicht in huis is. Dat het klopt en er eenheid is, kleur is daar een essentieel onderdeel van. Dat je elke dag blij wordt van de kleuren op de muur en jouw dierbare spullen om je heen. Een interieur dat er niet alleen mooi uitziet, maar vooral ook persoonlijk, tijdloos en praktisch! Dat hoeft ook geen duizende euro's te kosten, dat zit 'm vaak in de kleine dingen.

 

mykyta-martynenko-_1UF_3TlKcQ-unsplash.jpg

Sfeervol Wonen

 

Mis je kleur in jouw interieur?

En zou je dolgraag méér willen maken van jouw huidige woning? Inmiddels heb ik honderden mensen geholpen aan een fijn en sfeervol interieur. Ik laat je zien en ervaren wat het doet als je het aandurft om meer kleur te gebruiken in jouw interieur en hoe verrassend het kan zijn als je de ruimte eens anders indeelt. Dat ìs het 'Verhip!' gevoel! Omdat ik jou laat zien en vertel wat er voor nodig is om van jouw huis iets heel bijzonders te maken ga jij jouw eigen woonstijl creëren en herkennen. Geen impulsaankopen meer, omdat jij weet dat die te gekke (veel te dure) vaas toch nergens bij past. Ik geef interieuradvies aan huis dat aansluit bij diegene die er wonen en haal het maximale uit een woning door middel van het juiste kleurgebruik en de ideale indeling. Met interieuradvies van Verhipstyling ruil jij je zorgen en twijfels in voor rust en zekerheid. Voortaan bestaand de weekenden uit leuke dingen doen met je gezin in plaats van eindeloos klussen en woonwinkels afstruinen.Een investering die je dubbel en dwars terug gaat verdienen, omdat je direct de juiste muurkleur te pakken hebt en je geen zorgen meer hebt of de rest van de meubelen daar wel bij gaat passen.

IMG_3777.jpg

Wordt je eigen interieurstylist

Ben jij dól op alles wat met interieur te maken heeft?

Je bent een absolute 'interieurfan' en vindt het heel leuk om zelf met je interieur aan de slag te gaan, maar loopt vast op een aantal belangrijke onderdelen. Je mist dan nét de kennis en ervaring. Bijvoorbeeld; je wilt meer kleur in je interieur en geen witte muren meer, maar wat dan wel? Of je weet ongeveer welke kleuren je op de muren wilt, maar welke muren dan en past de bank er dan nog wel bij? Je hebt een nieuwe woning gekocht en wilt het graag helemaal naar wens inrichten. Je wilt het nu een keer écht goed doen! Je houdt er van om praktisch en concreet aan de slag te gaan met jouw interieur, maar wilt geen vermogen kwijt zijn.

Naast interieuradvies aan huis, geef ik ook interieurworkshops in mijn studio in Wijchen vlakbij Nijmegen. Deze is goed te bereiken vanuit Arnhem, Den Bosch, Oss en alle omringende plaatsen of verder weg.

Nieuw is het Online Interieurplan van Aanpak, waarmee jij zelf, heel conreet aan de slag kunt met jouw eigen interieur. Ik deel hierin dé manier om de juiste kleur voor jouw interieur te kiezen, zodat je nooit meer hoeft te twijfelen en het resultaat altijd magisch mooi is! Schrijf je in voor de wachtlijst! Je leest er hier meer over.

bart-zimny-W5XTTLpk1-I-unsplash.jpg

Ontdek het geheim van kleur

Snel, praktisch en concreet Interieuradvies aan huis,

De kracht van op deze manier interieuradvies geven, zit 'm in de korte lijnen en mijn persoonlijke betrokkenheid en begeleiding. Geen verkeerde keuzes meer die veel geld kosten en frustratie geven, maar een persoonlijk interieuradvies waar je echt iets aan hebt. Zodat je eindelijk weet hoe je van jouw standaard woning eenwoning met karakter kunt maken. Stuur me een bericht, dan plannen we meteen een afspraak op korte termijn in. -'Volg mij op YouTube, Facebook en/of Instagram en kijk mee in mijn kleurrijke leven'-

IMG_6427-Enhanced-NR.jpg