Ervaren Interieurstylist

Zelf de mooiste kleuren kiezen,

Voor jouw interieur, want dat is mijn specialiteit! Het is niet moeilijk om interieuradvies te geven en voor alles is een passende oplossing, maar ik heb helemaal geen zin om te kijken naar een passende oplossing. Ik wil dat jouw hart sneller gaat kloppen van de kleuren die ik je voorleg. Dat je ziet en voelt; 'Yep! Dat is de kleur, ik zie inderdaad dat die veel mooier is en beter past bij de rest' of 'Oh, die kleur had ik niet snel zelf uitgekozen, maar ik begrijp nu helemaal waarom deze wel heel goed kan'. Mijn naam is Inge en heb meer dan 25 jaar ervaring met 'kleur in jouw interieur'. Ik ben gespecialiseerd in het creëren van persoonlijke en kleurrijke interieurs die echt tot leven komen. Ik woon in Wijchen vlakbij Nijmegen met mijn samengestelde gezin. Mijn man, Dave heeft een zoon (2006), ik heb een zoon (2009) en samen kregen we nog een dochter (2016). De hond Jack en de kat Boef maken het plaatje compleet.

IMG_6518.jpg

Betrouwbaar interieuradvies

Een tijdloos interieur,

Dave heeft een drukke baan en ik als zelfstandig interieurstylist zit natuurlijk ook nooit stil. Dat het leven vol en druk is, weet ik daarom als geen ander. Ik heb jarenlang in de Retailbranche gewerkt en hield me voornamelijk bezig met de sfeer en emotie op de winkelvloer. Hoe komt de klant de winkel in, welke artikelen moeten waar liggen en wat levert het meeste op? Zo mooi mogelijk gepresenteerd, maar ook efficiënt en uiteraard met zo min mogelijk kosten. Hierdoor heb ik het talent ontwikkeld om ook met de middelen die er al zijn, een sfeervol geheel te maken.

IMG_6567.jpg

Sfeervol Wonen

Mis je kleur in jouw interieur of...

Persoonlijkheid? De tijd waarin we nu leven vraagt om bewust nadenken en zuinig zijn. Zuinig zijn op jezelf en de wereld waarin we leven. Het thuis gezellig maken, een warm nest voor je kinderen en een plek waar jij en je partner je kunnen terugtrekken van alles wat er in het dagelijks leven moet. Dat heeft, wat mij betreft, niets te maken met de laatste trends. Een persoonlijk en tijdloos interieur, dat jarenlang meegaat. Sfeervol en kleurrijk, dat heeft vooral met jou te maken! Ik geef je het vertrouwen en daag je uit om te gaan voor wat je echt wilt. Terug naar de basis, want als die klopt dan valt alles samen en dat is gewoon hartstikke fijn.

IMG_6596.jpg

De juiste kleuren kiezen

Het thuis gezellig maken,

Als kind ben ik veel verhuisd en was mijn jeugd helaas niet zorgeloos. Naast dat ik altijd al een heel gevoelig kind was, ontwikkelde ik hierdoor een bijzonder sterk vermogen om de sfeer in huis te peilen. Maar ook een uitzonderlijk gevoel voor kleur, geur en geluid. Het thuis gezellig maken, sfeervol en warm werd steeds belangrijker naarmate ik ouder werd. Het geeft me enrom veel voldoening om te zien wat één kleur al kan doen in een ruimte. Even een wandje een nieuwe kleur geven, je gedachten op nul. Heerlijk! 

-'Verhipstyling is wie ik ben; kleurrijk, warm, sfeervol en met een flinke dosis lef'-

IMG_7539.jpg

Ontdek het geheim van kleur

Word je eigen interieurstylist,

Als je dat wilt natuurlijk. Zelf geef ik een ruimte in mijn eigen huis regelmatig een make-over en ik kan je dus perfect adviseren hoe je dit het beste zelf kunt aanpakken, zodat jij in no-time dat fijne en warme interieur realiseert. Je leest hier welke 'Do it lekker zelf' mogelijkheden er voor jou zijn. Volg mij ook op Instagram en Facebook 

e25509debf09a98e3e9cc4277d13f466e2182e06383659cfd11c19b90eb5a410.jpg