Interieurstylist

Ik ben Inge van Verhipstyling, 

En ik breng kleur in jouw interieur! Heb je een nieuwe woning gekocht en raak je lichtelijk in paniek van de keuzes die er gemaakt moeten worden? De kleuren op de muren, welke kleur keuken, bank, willen we behang, hoe maak je er een eenheid van? Geen paniek, ik ontzorg je in die keuzes en we gaan samen aan de slag. Waardoor je rust, overzicht én inzicht krijgt in de keuzes die er gemaakt moeten worden. Waarmee jij nu eindelijk de 'tools' in handen hebt om óók dat sfeervolle en fijne thuis te creeën!

Ik hou van praktisch en concreet werken, maar minstens zo belangrijk dat het plaatje klopt bij wie jij bent. Samen gaan we brainstormen, zodat het echt een samenwerking tussen jou en mij is. Je leest hier welke mogelijkheden er zijn. Je hebt na een advies van mij een heel goed idee en plan in handen, waarmee je jouw ideale interieur kunt gaan realiseren. Waardoor je dus niet meer hoeft te piekeren en te twijfelen. Waarmee je direct aan de slag kunt of in fases/op langer termijn. Waardoor jij het vertrouwen hebt om knopen te hakken en keuzes te maken. 

Je kunt Verhipstyling trouwens ook op Instagram en Facebook vinden, als je meer van mij en mijn werk wilt zien.

IMG_5691-2.jpg

Interieuradvies

Verhipstyling staat voor,

Ik zie vaak al in één blik wat de mogelijkheden zijn in een ruimte, daar waar jij dat helemaal niet meer ziet. Ik laat je op een andere manier naar je interieur kijken, bied verrassende oplossingen en kiezen voor bijzonder en persoonlijk in plaats van standaard. Je interieur op een duurzame manier een upgrade geven. Vaak is het een kwestie van samen kijken naar wat er nodig is om het gewenste resultaat te behalen. Wat gebruik je nog, welke spullen mogen er écht niet weg? Waardoor je verbaasd zult zijn wat je met bestaande middelen kunt doen. Zodat je ook met een kleiner budget een groot verschil kunt maken.

Ik heb veel ervaring opgedaan als Etaleur, Interieurstylist, Visual Merchandiser en Conceptdeveloper bij verschillende retail bedrijven en heel Nederland doorgereisd. Ik heb hierdoor veel mensenkennis opgedaan en geleerd goed te luisteren en te observeren. Elke winkel is anders, elke woning is anders en ieder mens is anders en dat is maar goed ook! Ik ben in staat om in één blik de mogelijkheden te zien in een interieur en kan dit overbrengen op jou door middel van mijn eigen unieke werkwijze

bart-zimny-W5XTTLpk1-I-unsplash.jpg

Sfeervol Wonen

Ik breng kleur in je interieur,

Sinds 2016 heb ik honderden mensen geholpen aan een fijn en sfeervol interieur én om het 'Verhip!' gevoel over te brengen. Je gaat zien en ervaren wat het doet als je het aandurft om meer kleur toe te voegen aan jouw interieur en hoe verrassend het kan zijn als je de ruimte eens anders indeelt. Dat ìs het 'Verhip!' gevoel! 

Ik woon in Wijchen samen met mijn man en onze 3 kinderen. We zijn een samengesteld gezin, een zoon van hem, een zoon van mij en onze dochter maakt het gezin compleet. Samen met de kat Boef en de hond Jack is de gezellige chaos compleet. Zelf ben ik als kind regelmatig verhuisd; geboren in Zevenaar, gewoond in Weert, Zutphen, Nijmegen en uiteindelijk dus in Wijchen terechtgekomen. Als kind veranderde ik mijn kamer steeds weer opnieuw, tekening maken, de boel verschuiven en weer gezellig maken. Voor mijn ouders was het elke keer weer een verrassing in welke hoek van mijn slaapkamer ik nu weer lag.

Het is belangrijk dat iedereen in huis zijn of haar eigen plek heeft, zodat dat je tevreden rondkijkt als je 's avonds op de bank ploft. Dat het klopt en er eenheid en rust is, dat gevoel gun ik iedereen.

IMG_3777.jpg

Betrouwbaar

Voor wie is deze vorm van interieuradvies het meest geschikt?

Je vindt het leuk om zelf met je interieur aan de slag te gaan, maar loopt vast op een aantal belangrijke onderdelen en je wilt daar graag hulp bij. Bijvoorbeeld; je wilt meer kleur in je interieur en geen witte muren meer. Of je weet ongeveer welke kleuren, maar welke muren dan en past de bank er dan nog wel bij? Je hebt een nieuwe woning gekocht en wilt het graag helemaal naar wens inrichten. Je wilt het nu in één keer écht goed doen!  Je houdt er van om praktisch en concreet aan de slag te gaan met jouw interieur. De kracht van deze manier van interieuradvies geven zit 'm in de korte lijnen tussen jou en mij, de concrete tips, je kunt snel tot actie overgaan en je hebt mij als steuntje in de rug als de twijfel toch ineens toeslaat. Waardoor je geen teleurstellingen meer zult hebben en geen verkeerde keuzes maakt die veel geld hebben gekost. 

Zodat je eindelijk weet je hoe je van jouw huis echt een hele fijne plek kunt maken en dat is belangrijker dan je denkt... Stuur me een bericht en dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

Schermafbeelding_2022-12-23_om_14.14.35.png

Interieurworkshop

-'Volg mij op YouTube, Facebook en/of Instagram en kijk mee in mijn kleurrijke leven'-

 

OdizafotografieVerhipstyling030.jpg