Over mij

Ik ben Inge Rikse-Verheijen, eigenaar van Verhipstyling. Ik heb veel ervaring opgedaan binnen de retail als Visual Merchandiser en Conceptplanner bij o.a. V&D en Macintosch Fashion. Nu verdiep ik me vooral in het interieur van bedrijven en bij de mensen thuis. Geboren in Zevenaar, getogen in Nijmegen en woonachtig in Wijchen. Samen met mijn man hebben we 3 kinderen. Een zoon van hem, een zoon van mij en onze dochter maakt het plaatje compleet. Ik vind het belangrijk om voor mijn gezin een fijn thuis te creëren. Een warm en sfeervol huis met een plek voor iedereen en dit gun ik een ander ook.

odizafotografieverhipstyling025.jpg

Werkwijze

Verhipstyling staat voor, op een andere manier naar je interieur kijken, verrassende oplossingen en kiezen voor bijzonder in plaats van standaard. Ik zorg ervoor dat je het aandurft om je huidige interieur die boost te geven zonder dat je meteen je gehele inboedel moet vervangen. Vaak is het een kwestie van samen kijken naar wat er nodig is om het gewenste resultaat te behalen. Wat gebruik je nog, welke spullen mogen er echt niet weg? Je zult verbaasd zijn wat je met bestaande middelen kunt doen! Heb je een nieuwe woning gekocht en raak je lichtlijk in paniek van de keuzes die er gemaakt moeten worden met betrekking tot de kleuren op de muren, welke kleur keuken, bank, behang? Geen paniek, ik ontzorg je in die keuzes als het gaat om kleuren en hoe die te combineren. Je krijgt rust, overzicht én inzicht in de keuzes die er gemaakt moeten worden. 

 

 

 

 

 

Schermafbeelding_2021-06-30_om_21.14.36.png

Verhip!

Hoe kan ik jou helpen? Wil je graag meer info, dan maken we eerst even kennis via Zoom. Ik vertel je meer over mijn werkwijze en deel diverse afgeronde projecten met je, zodat je een goed beeld krijgt van mijn werk. Ik luister naar je plannen en probeer helder te krijgen waar ik je het beste mee van dienst kan zijn. Mijn prioriteit is, dat ik een plan aflever waar jullie zelf mee aan de slag kunnen, waar geen vragen meer over zijn en het voor jullie klinkklaar is wat de volgende stap is! Naar aanleiding van deze kennismaking maak ik een prijsvoorstel. Alles akkoord? Dan kom ik bij jullie langs om de daadwerkelijke ruimte(s) te bespreken en/of te bekijken. Leuk, nu al zin in! 

 

OdizafotografieVerhipstyling030.jpg

Het maken van een Interieurplan duurt ongeveer 4 tot 6 weken. Afhankelijk van de grootte van het project en wanneer de oplevering of sleuteloverdracht is in sommige gevallen. We hebben in de tussentijd regelmatig contact om te evalueren of als er vragen zijn. Ik vind het belangrijk dat de lijntjes kort zijn. Plan klaar? Dan nodig ik jullie graag uit op mijn kantoor om het plan te presenteren. Je ontvangt het Interieurplan in een handige bewaardoos met de benodigde stalen.

odizafotografieverhipstyling008.jpg