Ik ben Inge van Verhipstyling, 

En ik breng kleur in je interieur! Ik leer door te doen, door te ervaren en door het te zien. Ik schilder zelf veel in huis en regelmatig krijgt er een ruimte of een meubelstuk een 'make-over' van mij. Hierdoor weet ik vanuit de praktijk welke kleuren je heel goed op de wanden kunt gebruiken en welke kleuren je beter op een andere manier kunt toevoegen. Deze kennis en ervaring gebruik ik in de adviezen aan huis, maar ik geef ook (online)cursussen en workshops in mijn studio. Je kunt Verhipstyling trouwens ook op Instagram en Facebook vinden, als je meer van mij en mijn werk wilt zien.

Ik hou van praktisch en concreet werken, maar minstens zo belangrijk dat het plaatje klopt bij wie jij bent. Samen gaan we brainstormen, het is dus echt een samenwerking tussen jou en mij. Je leest hier welke mogelijkheden er zijn. Je hebt na een advies van mij een heel goed idee en plan hoe je jouw ideale interieur kunt gaan realiseren en hoeft dus niet meer te piekeren en te twijfelen. Je kunt direct aan de slag of in fases/op langer termijn. Het maakt niet uit, want je weet nu hoe je zelf verder kunt om jouw eigen unieke interieur te realiseren.

IMG_3929.jpg

Verhipstyling staat voor,

Op een andere manier naar je interieur kijken, verrassende oplossingen en kiezen voor bijzonder en persoonlijk in plaats van standaard. Je interieur op een duurzame manier een upgrade geven. Ik zorg ervoor dat je het aandurft om je huidige interieur die boost te geven. Vaak is het een kwestie van samen kijken naar wat er nodig is om het gewenste resultaat te behalen. Wat gebruik je nog, welke spullen mogen er écht niet weg? Je zult verbaasd zijn wat je met bestaande middelen kunt doen!

Heb je een nieuwe woning gekocht en raak je lichtelijk in paniek van de keuzes die er gemaakt moeten worden? De kleuren op de muren, welke kleur keuken, bank, willen we behang, hoe maak je er een eenheid van? Geen paniek, ik ontzorg je in die keuzes en we gaan samen aan de slag. Je krijgt rust, overzicht én inzicht in de keuzes die er gemaakt moeten worden. Jij hebt nu eindelijk de 'tools' in handen om óók dat sfeervolle en fijne thuis te creeën!

Ik heb veel ervaring opgedaan als Etaleur, Interieurstylist, Visual Merchandiser en Conceptdeveloper bij verschillende retail bedrijven en heel Nederland doorgereisd. Ik heb hierdoor veel mensenkennis opgedaan en geleerd goed te luisteren en te observeren. Elke winkel is anders, elke woning is anders en ieder mens is anders en dat is maar goed ook! Ik ben in staat om in één blik de mogelijkheden te zien in een interieur en kan dit overbrengen op jou door middel van mijn eigen unieke werkwijze

bart-zimny-W5XTTLpk1-I-unsplash.jpg

Ik breng kleur in je interieur. Hoe ik dat doe?

En ik breng kleur in jouw interieur! In 2016 heb ik Verhipstyling opgericht om meer mensen te kunnen helpen met een fijn en sfeervol interieur én om het 'Verhip!' gevoel over te brengen. Je gaat zien en ervaren wat het doet als je het aandurft om meer kleur toe te voegen aan jouw interieur en hoe verrassend het kan zijn als je de ruimte eens anders indeelt. Dat ìs het 'Verhip!' gevoel! 

Ik woon in Wijchen samen met mijn man en onze 3 kinderen. We zijn een samengesteld gezin, een zoon van hem, een zoon van mij en onze dochter maakt het gezin compleet. Samen met de kat Boef en de hond Jack is de gezellige chaos compleet. Zelf ben ik als kind regelmatig verhuisd; geboren in Zevenaar, gewoond in Weert, Zutphen, Nijmegen en uiteindelijk dus in Wijchen terechtgekomen. Als kind veranderde ik mijn kamer steeds weer opnieuw, tekening maken, de boel verschuiven en weer gezellig maken. Voor mijn ouders was het elke keer weer een verrassing in welke hoek van mijn slaapkamer ik nu weer lag.

Het is belangrijk dat iedereen in huis zijn of haar eigen plek heeft en dat je tevreden rondkijkt als je 's avonds op de bank ploft. Dat het klopt en er eenheid en rust is, dat gevoel gun ik iedereen.

OdizafotografieVerhipstyling030.jpg

Voor wie is deze vorm van interieuradvies het meest geschikt?

Je vindt het leuk om zelf met je interieur aan de slag te gaan, maar loopt vast op een aantal belangrijke onderdelen en je wilt daar graag hulp bij. Bijvoorbeeld; je wilt meer kleur in je interieur en geen witte muren meer. Of je weet ongeveer welke kleuren, maar welke muren dan en past de bank er dan nog wel bij? Je hebt een nieuwe woning gekocht en wilt het graag helemaal naar wens inrichten. Je wilt het nu in één keer écht goed doen!  Je houdt er van om praktisch en concreet aan de slag te gaan met jouw interieur. De kracht van deze manier van interieuradvies geven zit 'm in de korte lijnen tussen jou en mij, de concrete tip's, je kunt snel tot actie overgaan en je hebt mij als steuntje in de rug als de twijfel toch ineens toeslaat. Geen teleurstellingen meer, geen verkeerde keuzes of spijt achteraf. Eindelijk weet je hoe je van jouw huis echt een hele fijne plek kunt maken en dat is belangrijker dan je denkt...

Schermafbeelding_2022-12-23_om_14.14.35.png

-'Volg mij op Facebook en/of Instagram en kijk mee in mijn kleurrijke leven'-

Zelf ben ik in het begin vaak genoeg in de fout gegaan. Dan kies je een kleur, hoe kies je die eigenlijk? En dan blijkt de kleur in de praktijk heel anders over te komen dan je had gedacht. Zo jammer, had je eindelijk tijd vrij kunnen maken om aan de slag te gaan. Het kost je ook nog eens een hoop tijd en geld. Hoe fijn zou het zijn als je écht weet wat er nodig is om jouw schilder en make-over klus te laten slagen?! Dat je dat gewoon zelf kunt met de kennis en ervaring die ik inmiddels heb opgebouwd. Dus doen! Stuur me een bericht en dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

IMG_3777.jpg