Op zoek naar interieuradvies in Den Bosch?

Interieuradvies op maat; dat is Verhipstyling. Mijn doel is een warm en sfeervol huis of werkplek voor iedereen. Ben je op zoek naar interieuradvies of wil een een restyling van je interieur en woon je in de omgeving van Den Bosch? Wil je geen vermogen kwijt zijn, maar op een laagdrempelige manier de juiste tips en trics om je interieur een boost te geven? Dan ben je bij Verhipstyling aan het juiste adres!

Verbouwingen kosten vaak een hoop geld en is het belangrijk dat de juiste keuzes worden gemaakt. Als gediplomeerd interieurstyliste en interieurontwerpster ben ik bekend met de huidige trends op woongebied en kan ik je de juiste richting op sturen als het gaat om het inrichten van je huis. Belangrijk is dat jij jezelf herkent in je eigen interieur en dat staat los van alle trends, dat is tijdloos.

OdizafotografieVerhipstyling028.jpg

Interieurstyling Den Bosch

Advies nodig bij het stylen van je interieur en woon je in de omgeving van Den Bosch? Geen probleem! Ik kom bij je thuis voor een geheel vrijblijvend gesprek. Het gevoel van thuiskomen in je eigen huis, daar kan ik je bij helpen. Door middel van een op maat gemaakt interieurplan geheel naar eigen wens, maar met de kennis en ervaring van een professioneel interieurstyliste. De juiste interieurstyling maakt een wereld van verschil. Samen gaan we om tafel om te brainstormen. Wat zijn de wensen en wat is het uiteindelijke doel? Niet te vergeten het budget. Met weinig middelen iets moois te creeren, dat is mijn specialisme. Uiteraard zijn de ruimere budgetten bij mij ook in goede handen voor een uitgebreid interieuradvies.

Schermafbeelding_2021-06-30_om_21.08.05.png

Interieuradvies voor uw bedrijf?

Interesse in interieurstyling voor uw bedrijf in Den Bosch? Ik bied een interieurontwerp en advies op maat aan. Voor elk bedrijf is het vanbelang, wanneer je professioneel wilt overkomen, dat de ontvangst van je klant of gast aansluit bij het imago dat jij wilt neerzetten. Hoe komt de klant binnen, klopt de routing en welke indruk wil je als bedrijf geven? 

 

 

OdizafotografieVerhipstyling029.jpg

Interesse? Neem contact op!

Ook als u advies in Visual Merchandising en Conceptontwikkeling nodig heeft. Na jarenlange ervaring in Visual Merchandising en Conceptontwikkeling bij grote retailers als V&D en MacintoshFashion kan ik je daarmee ruimschoots van dienst zijn.
Aarzel niet om het contactformulier in te vullen en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.

OdizafotografieVerhipstyling040.jpg