Interieuradvies aan huis

 Je mist eenheid, sfeer en je wilt zo graag meer kleur in huis, 

Want je bent er helemaal klaar mee! Je mist eenheid, sfeer en je wilt graag meer kleur in huis. Sommige spullen kunnen weg en andere absoluut niet. Maar waar begin je en met wie, is dat ook niet heel duur? En wordt het dan wel zoals jij in je hoofd hebt, past het wel bij jou of doe je dan "gewoon" wat de interieurstylist heeft gezegd? Zo zonde, want dat hoeft helemaal niet! Ik snap heel goed dat het inschakelen van een interieurstylist heel spannend kan zijn. Dat is niet iets wat je iedere dag doet, als het goed is ;) Geen zorgen! Ik vertel je wat kleur doet in de ruimte in jouw huis en ik laat je dat ook zien. Hoe maak je de combinatie met de bank en welke lamp past daar dan bij? Ook daar krijg je concrete interieurtip's en woonideeën voor. Samen werken we dit uit in een 3D moodboard en ik help je om dit duidelijk op papier te zetten, zodat jij hier direct mee aan de slag kunt. Onthoud dat niet alles meteen hoeft, langer termijn kan ook prima!

IMG_6371.jpg

Kleurrijk wonen

Woonachtig in de omgeving van Den Bosch en interieuradvies nodig?

Geen probleem! Zelf woon ik in Wijchen, maar rij met alle plezier jouw kant op. Je hebt mij op voorhand de gevraagde informatie toegestuurd en ik heb me daardoor alvast kunnen voorbereiden. Ik neem heel veel stalen mee, afhankelijk van jouw interieurvraag.

Samen gaan we brainstormen, ik luister en jij vertelt. Ik zie vaak al in één oogopslag waar de mogelijkheden in zitten en als het nodig is en kan, gaan we direct schuiven met spullen. Heb je een nieuw huis gekocht en kun je daar nu nog niet in? Geen probleem, ook dan komt er een mooi en concreet interieurplan op tafel waar je écht iets mee kan. Wil je graag meer begeleiding bij de uitvoering, dat behoort zeker tot de mogelijkheden. Je vind er hier meer informatie over.

IMG_6487.jpg

Persoonlijk en betrouwbaar

Heb je alleen een kleurplan nodig voor jouw woning in Den Bosch en/of omgeving?

Kleur is magisch en maakt dat er eindelijk eenheid en sfeer in huis is. Omdat ik jou laat zien wat kleur doet op verschillende plekken in jouw interieur, weet jij veel beter hoe je de juiste kleur kunt kiezen en waarom. Dit geeft jou het zelfvertrouwen om hier zelf mee aan de slag te gaan. Geen getwijfel en gepieker meer. Ik zorg dat je het durft om meer kleur in je interieur te gebruiken, zodat je van jouw standaard woning iets heel bijzonders kunt maken. Wil je liever zelf an de slag in huis, maar wel met mijn kennis en ervaring? Laat mij je dan helpen met het Interieur Quickfix Plan, je leest er hier meer over.

IMG_6563-2.jpg

Ervaren Interieurstylist

Wie is Verhipstyling?

Dat ben ik, Inge en ik breng kleur in jouw interieur.

Ik heb als Conceptdeveloper, Visual Merchandiser, Etaleur en Interieurstylist gewerkt en altijd heel veel met verschillende mensen gewerkt. Hierdoor heb ik aardig wat mensenkennis opgebouwd en een groot gevoel voor sfeer en kleur ontwikkeldHier vind je meer info over wie ik ben en wat ik voor jou kan betekenen. Ben je klaar om het dit keer écht eens goed aan te pakken? Je kunt me bereiken via contactformulier (het kan zijn dat mijn antwoord in je spam terecht komt) of nog beter en sneller via Whats-App

Ervaring klant;

-'Superblij met jouw aanwezigheid vanmorgen! En zoveel leuke ideeën! De bank staat nog hetzelfde, voelt goed aan zo. En ik heb de schilder al gevraagd wanneer hij tijd heeft haha.'- M. P. Huissen

IMG_6600-3.jpg