Op zoek naar Interieuradvies in Nijmegen?

Verhipstyling staat voor interieuradvies op maat. Een warm en sfeervol huis of werkplek voor iedereen. Woonachtig in omgeving Nijmegen en interieuradvies nodig? Wil je geen vermogen kwijt zijn, maar op een laagdrempelige manier de juiste tips en trics om je interieur een boost te geven? Dan ben je bij Verhipstyling aan het juiste adres! 

Ook bij verbouwingen kan ik je adviseren en daarnaast helpen om een fijne sfeer in huis te creëren die bij je past. Als gediplomeerd interieurstyliste en interieurontwerpster ben ik bekend met de huidige trends op woongebied en kan ik je de juiste richting geven als het gaat om het inrichten van je huis. Belangrijk is dat jij jezelf herkent in je eigen interieur en dat staat los van alle trends, dat is tijdloos.

Schermafbeelding_2021-09-19_om_20.15.13.png

Interieuradvies in Nijmegen nodig?

Samen gaan we om tafel om te brainstormen. Wat zijn de wensen en wat is het uiteindelijke doel? Niet te vergeten het budget. Ik ben een specialist in low budget en weet met weinig middelen iets moois te creeren. Uiteraard zijn de ruimere budgetten bij mij ook in goede handen voor een uitgebreid interieuradvies.
Het gevoel van thuiskomen in je eigen huis, daar kan ik je bij helpen. Door middel van een op maat gemaakt interieurplan geheel naar eigen wens, maar met de kennis en ervaring van een professionele interieurontwerpster.

Schermafbeelding_2021-06-30_om_21.08.05.png

Bedrijven in Nijmegen die interieuradvies nodig hebben.

Ook voor bedrijven in de omgeving van Nijmegen bied ik interieurontwerp & advies op maat aan. Hoe komt de klant binnen, welke indruk wil je als bedrijf geven? Het is van belang wanneer je professioneel wilt overkomen, dat de ontvangst van je klant of gast aansluit bij het imago dat jij wilt neerzetten. Welk bedrijf je ook bent.
 

OdizafotografieVerhipstyling030.jpg

Wie is Verhipstyling?

Verhipstyling is Inge Verheijen. Ik heb jarenlange ervaring in Visual Merchandising en Conceptontwikkeling bij grote retailers als V&D en MacintoshFashion. Hier vind je meer info over mijn werkwijze. Interieuradvies nodig? Aarzel niet om het contactformulier in te vullen en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.

OdizafotografieVerhipstyling040.jpg