Betrouwbaar Interieuradvies

Je mist eenheid, sfeer en je wilt zo graag meer kleur in huis, 

Je durft niet meer...de kleur die nu op de muur zit valt zo tegen! Waar begin je en welke kleur, past dat dan nog bij de bank? Sommige spullen kunnen weg en andere absoluut niet. Wordt het allemaal wel zoals jij in je hoofd hebt, past het wel bij jou of doe je dan "gewoon" wat de interieurstylist heeft gezegd? Zo zonde, want dat hoeft helemaal niet! En hoe kies je een kleur voor je muur eigenlijk, hoe combineer je die? Geen zorgen, ik vertel je wat kleur doet in de ruimte in jouw huis en ik laat je dat ook zien. Hoe maak je de combinatie met de bank en welke lamp past daar dan bij? Ook daar krijg je concrete interieurtip's en woonideeën voor. Samen werken we dit uit in een 3D moodboard en ik help je om dit duidelijk op papier te zetten, zodat jij hier direct mee aan de slag kunt. Onthoud dat niet alles meteen hoeft, langer termijn kan ook prima!

IMG_6522.jpg

Sfeervol Wonen

Woonachtig in de omgeving van Nijmegen en interieuradvies nodig?

Je bent op zoek naar betrouwbaar en onafhankelijk interieuradvies. Geen probleem, ik heb veel ervaring als interieurstylist en ben gespecialiseerd in kleur in jouw interieur. Je hebt mij op voorhand de gevraagde informatie toegestuurd en ik heb me daardoor kunnen voorbereiden, zodat we direct aan de slag kunnen. Ik neem heel veel verf,- en materiaal stalen mee, afhankelijk van jouw interieurvraag. Hierdoor krijg jij een goed beeld van alle mogelijkheden en combinaties.

Samen gaan we brainstormen, ik luister en kijk en jij vertelt. Ik zie vaak al in één oogopslag waar de mogelijkheden in zitten en als het nodig is en kan, gaan we direct schuiven met spullen. Heb je een nieuw huis gekocht of ga je verbouwen, maar je hebt de sleutel van je nieuwe woning nog niet of de geplande verbouwing moet nog beginnen? Geen probleem, ook dan komt er een mooi interieurplan op tafel waarmee je écht iets mee kan. Wil je graag meer begeleiding bij de uitvoering van het interieurontwerp, dat behoort zeker tot de mogelijkheden. Kijk hiervoor bij de Tarieven.

IMG_6563.jpg

Kleur en sfeer in huis

Professioneel kleuradvies, 

Met een duidelijk kleurenplan voor jouw nieuwe of bestaande woning in Nijmegen en/of omgeving. Kleur is magisch en zorgt ervoor dat er eindelijk eenheid en sfeer in huis is. Omdat ik jou laat zien wat kleur doet op verschillende plekken in jouw interieur en ik heb je dat ook uitgelegd, hierdoor weet jij precies welke kleur waar komt en waarom. Geen getwijfel en gepieker meer. Ik zorg dat je het durft om meer kleur in je interieur te gebruiken, zodat je van jouw standaard woning iets heel bijzonders kunt maken. Wil je liever eerst zelf aan de slag? Laat mij je helpen met het Interieur Quickfix Plan, klik hier.

IMG_6399-Enhanced-NR.jpg

Ervaren Interieurstylist

Wie is Verhipstyling?

Dat ben ik, Inge en ik breng kleur in jouw interieur. Als interieurstylist en ontwerper werk ik al meer dan 20 jaar met kleur en ben ik gespecialiceerd in kleur toepassen in jouw interieur.

Ik heb als Conceptdeveloper, Visual Merchandiser, Etaleur en Interieurstylist gewerkt en altijd heel veel met verschillende mensen gewerkt. Hierdoor heb ik aardig wat mensenkennis opgebouwd en een groot gevoel voor sfeer en kleur ontwikkeld. Hier vind je meer info over wat ik voor jou kan betekenen. Ben je klaar om het dit keer écht eens goed aan te pakken? Je kunt me bereiken via contactformulier (het kan zijn dat mijn antwoord in je spam terecht komt) of nog beter en sneller via Whats-App

Ervaring klant;

- ' Niet twijfelen, gewoon doen! Ik heb je al vaker aan mensen aangeraden, en dan zeg ik: 'Ze is een heel fijn persoon, die heel goed luistert naar wat je wilt, die spannende keuzes durft te maken die niet over je grenzen heen gaan'.

Schermafbeelding_2021-06-30_om_21.14.36.png