Interieuradvies in omgeving Oss?

Een warm en sfeervol huis of werkplek dat is het doel van Verhipstyling, interieuradvies op maat dat is wat ik voor u kan betekenen. Geen zin om veel geld uit te geven, maar op een laagdrempelige manier de juiste tips en trics om je interieur een boost te geven? Kies dan voor Verhipstyling. Als gediplomeerd interieurstyliste en interieurontwerpster ben ik bekend met de huidige trends op woongebied en kan ik je de juiste richting op sturen als het gaat om het inrichten van je huis. Belangrijk is dat jij jezelf herkent in je eigen interieur en dat staat los van alle trends, dat is tijdloos.

Schermafbeelding_2021-06-30_om_21.14.36.png

Ik kom bij je thuis voor een geheel vrijblijvend gesprek

Is de juiste styling van je interieur een probleem en heb je daar advies bij nodig? Geen probleem! Ik kom bij je thuis voor een geheel vrijblijvend gesprek.

Het gevoel van thuiskomen in je eigen huis, daar kan ik je bij helpen. De juiste interieurstyling maakt een wereld van verschil. Door middel van een op maat gemaakt interieurplan geheel naar eigen wens, maar met de kennis en ervaring van een professioneel interieurstyliste kan ook jouw huis weer als thuis voelen. 

Samen gaan we om tafel om te brainstormen. Wat zijn de wensen en wat is het uiteindelijke doel? Niet te vergeten het budget. Ik ben een specialist in met weinig middelen iets moois creeren. Uiteraard zijn de ruimere budgetten bij mij ook in goede handen voor een uitgebreid interieuradvies en interieurstyling.

Schermafbeelding_2021-06-30_om_21.10.08.png

Interieurstyling voor uw bedrijf in Oss?

Ook voor bedrijven in de omgeving van Den Bosch bied ik interieurontwerp & advies op maat aan.

Na jarenlange ervaring in Visual Merchandising en Conceptontwikkeling bij grote retailers als V&D en MacintoshFashion kan mijn ervaring hierin een sterke rol spelen. 

Hoe komt de klant binnen, klopt de routing en welke indruk wil je als bedrijf geven? Voor elk bedrijf of onderneming is het belangrijk, wanneer je professioneel wilt overkomen, dat de ontvangst van je klant of gast aansluit bij het imago dat jij wilt neerzetten. 

Schermafbeelding_2021-06-30_om_21.07.52.png

Wie is Verhipstyling?

Verhipstyling is Inge Verheijen. Ik heb jarenlange ervaring in Visual Merchandising en Conceptontwikkeling bij grote retailers als V&D en MacintoshFashion. Hier vind je meer info over mijn werkwijze. Interieuradvies nodig? Aarzel niet om het contactformulier in te vullen en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.

 

Schermafbeelding_2021-06-30_om_21.08.05.png