Interieuradvies aan huis Wijchen

Je wilt graag meer kleur in huis,

Want je bent er helemaal klaar mee! Je mist eenheid, sfeer en je wilt graag meer kleur in huis. Sommige spullen kunnen weg en andere absoluut niet. Maar waar begin je en met wie, is dat ook niet heel duur? En wordt het dan wel zoals jij in je hoofd hebt, past het wel bij jou of doe je dan "gewoon" wat de interieurstylist heeft gezegd? Zo zonde, want dat hoeft helemaal niet! Ik snap heel goed dat het inschakelen van een interieurstylist heel spannend kan zijn. Dat is niet iets wat je iedere dag doet, als het goed is ;) Geen zorgen! Ik vertel je wat kleur doet in de ruimte in jouw huis en ik laat je dat ook zien. Hoe maak je de combinatie met de bank en welke lamp past daar dan bij? Ook daar krijg je concrete interieurtip's en woonideeën voor. Samen werken we dit uit in een 3D moodboard en ik help je om dit duidelijk op papier te zetten, zodat jij hier direct mee aan de slag kunt. Onthoud dat niet alles meteen hoeft, langer termijn kan ook prima!

IMG_5103bbbb.jpg

Sfeervol wonen

Woonachtig in de omgeving van Wijchen, Beuningen, Groesbeek en interieuradvies nodig?

Geen probleem! Zelf woon ik in Wijchen, maar rij met alle plezier jouw kant op. Je hebt mij op voorhand de gevraagde informatie toegestuurd en ik heb me daardoor alvast kunnen voorbereiden. Ik neem heel veel verfstalen en materialen mee, afhankelijk van jouw interieurvraag.

Samen gaan we brainstormen, ik luister en jij vertelt. Ik zie vaak al in één oogopslag waar de mogelijkheden in zitten en als het nodig is en kan, gaan we direct schuiven met spullen. Heb je een nieuw huis gekocht en kun je daar nu nog niet in? Geen probleem, ook dan komt er een mooi interieurplan op tafel waar je écht iets mee kan. Wil je graag meer begeleiding bij de uitvoering, dat behoort zeker tot de mogelijkheden. Neem contact op voor de mogelijkheden.

OdizafotografieVerhipstyling040.jpg

Interieurstylist

Heb je alleen een kleurplan nodig voor jouw woning in Wijchen, Beuningen, Groesbeek?

Kleur is magisch en maakt dat er eindelijk eenheid en sfeer in huis is. Omdat ik jou laat zien wat kleur doet op verschillende plekken in jouw interieur, weet jij veel beter hoe je de juiste kleur kunt kiezen en waarom. Dit geeft jou het zelfvertrouwen om hier zelf mee aan de slag te gaan. Geen getwijfel en gepieker meer. Ik zorg dat je het durft om meer kleur in je interieur te gebruiken, zodat jij van jouw standaard woning iets heel bijzonders kunt maken.

Wil je liever zelf an de slag in huis, maar wel met mijn kennis en ervaring? Laat mij je dan helpen met het Interieur Quickfix Plan, je leest er hier meer over.

IMG_6371-2.jpg

Ervaren en betrouwbaar

Interieuradvies aan huis van Verhipstyling,

Mijn naam is Inge en ik breng kleur in jouw interieur. Ik heb al meer dan 25 jaar ervaring met kleur in jouw interieur. Ik heb onder andere als Conceptdeveloper, Visual Merchandiser, Etaleur en Interieurstylist gewerkt en altijd heel veel met verschillende mensen gewerkt. Hierdoor heb ik aardig wat mensenkennis opgebouwd en een groot gevoel voor sfeer en kleur ontwikkeldHier vind je meer info over mij en mijn werkwijze. Ben je klaar om het dit keer écht eens echt goed aan te pakken? Je kunt me bereiken via contactformulier (het kan zijn dat mijn antwoord in je spam terecht komt) of nog beter en sneller via Whats-App

Ervaring klant;

- ' We zijn zo blij met de kleuren! Ook die ene die we in het beging best spannend vonden, blijkt nu onze favoriet te zijn'- P.B. uit Nijmegen-Lent

OdizafotografieVerhipstyling030.jpg