Op zoek naar interieuradvies in Wijchen?

Verhipstyling staat voor interieuradvies op maat. Een warm en sfeervol huis of werkplek voor iedereen. Wil je geen vermogen kwijt zijn, maar op een laagdrempelige manier de juiste tips en trics om je interieur een boost te geven? Dan ben je bij Verhipstyling aan het juiste adres. Als gediplomeerd interieurstyliste en interieurontwerpster ben ik bekend met de huidige trends op woongebied en kan ik je de juiste richting op sturen als het gaat om het inrichten van je huis. Belangrijk is dat jij jezelf herkent in je eigen interieur en dat staat los van alle trends, dat is tijdloos.

OdizafotografieVerhipstyling035.jpg

Is de juiste styling van je interieur een probleem en heb je daar advies bij nodig?

Geen probleem! Ik kom bij je thuis voor een geheel vrijblijvend gesprek. De juiste interieurstyling maakt een wereld van verschil. Door middel van een op maat gemaakt interieurplan geheel naar eigen wens, maar met de kennis en ervaring van een professioneel interieurstyliste kan ook jouw huis weer als thuis voelen. Het gevoel van thuiskomen in je eigen huis, daar kan ik je bij helpen. Samen gaan we om tafel om te brainstormen. Wat zijn de wensen en wat is het uiteindelijke doel? Niet te vergeten het budget. Ik ben een specialist in low budget en daarmee iets moois creeren. Uiteraard zijn de ruimere budgetten bij mij ook in goede handen voor een uitgebreid interieuradvies en interieurstyling.

OdizafotografieVerhipstyling040.jpg

Interieuradvies nodig in Wijchen, Beuningen of Groesbeek?

Ook voor bedrijven in o.a. Wijchen, Beuningen en Groesbeek bied ik interieurontwerp & advies op maat aan. Hoe komt de klant binnen, klopt de routing en welke indruk wil je als bedrijf geven? Voor elk bedrijf of onderneming is het belangrijk, wanneer je professioneel wilt overkomen, dat de ontvangst van je klant of gast aansluit bij het imago dat jij wilt neerzetten. Na jarenlange ervaring in Visual Merchandising en Conceptontwikkeling bij grote retailers als V&D en MacintoshFashion kan mijn ervaring hierin een sterke rol spelen.

OdizafotografieVerhipstyling030.jpg

Interesse? Neem contact op!

Aarzel niet om het contactformulier in te vullen en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.

OdizafotografieVerhipstyling039.jpg