Het Interieur Quickfix Plan

Voor wie is het Interieur Quickfix Plan?

Je bent eigenlijk heel tevreden over de spullen de je hebt en je wilt ook helemaal niet verhuizen, maar je mist iets en je kunt er niet helemaal de vinger op leggen wat dat is. Of je gaat verhuizen en wilt het graag zelf doen, maar je mist de kennis en ervaring. Je weet niet goed welke keuzes te maken of misschien wel maar dat durf je niet, bang dat het niet mooi wordt.

Wat kun je met het Interieur Quickfix Plan?

  • Met de spullen die je al hebt, een ruimte in huis een compleet nieuwe look & feel geven.
  • Je durft nu wel verrassende keuzes in je interieur te maken.
  • Met weinig budget een sfeervol en kleurrijk interieur creëeren.
  • Met de juiste kleur hét verschil maken.

In 5 korte hoofdstukken help ik jou met licht verteerbare interieur inspiratie en verrassende inzichten om van jouw woning een kleurrijk en sfeervol geheel te maken. 

Een digitaal plan waarmee jij zelf een ruimte in huis kunt aanpakken, ook met de spullen die je al hebt. In 5 korte hoofdstukken leer je alles wat je moet weten over:

- Kleurpsychologie: Welke kleuren combineren altijd goed samen en hoe weet je dat zeker?

- Ruimte indeling: Ik laat je zien hoe je meubels op de juiste manier kunt plaatsen om de ruimte groter en ruimer te laten lijken.

- Kleurcoördinatie: Hoe je kleur kunt gebruiken om een ruimte optisch groter te laten lijken of gezelliger, rustiger of juist intens en gewaagd.

- Verlichting: Voorkom dat je de plank helemaal misslaat met de verkeerde verlichting. Laat mij je helpen met een super handige tool die ik zelf ook vaak toepas en creëer in één klap die gewenste sfeer.

- Accessoires en Styling: Met welke musthaves aan kleurrijke woonaccessoires kun je eindeloos kunt wisselen in huis, waardoor je dus niet steeds weer iets nieuws hoeft te kopen.

IMG_5103.jpg
IMG_7539-2.jpg
IMG_6522.jpg

Ook heb ik 4 belangrijke bonussen toegevoegd met; exclusieve kortingen, ik help je aan de juiste verf die bij je thuisbezord kan worden én geef ik je de mogelijkheid op mijn persoonlijke feedback om jouw woonwensen in actie om te zetten.

Wat kost het Interieur Quickfix Plan? 

Voor slechts €55,- incl btw kun jij zelf aan de slag in huis. Vul onderstaand aantwoordformulier in en ik reageer binnen 48 uur. Check even je spam als je het te lang vind duren ;) Je kunt me ook via mail of Whatsapp bereiken.

Liefs, Inge van Verhip!

IMG_6567.jpg

Ik wil weten wat het geheim van kleur in mijn interieur is!"

Er is iets mis gegaan.

Bedankt voor je aanmelding! Via de mail ontvang je een bevestiging en de details.