Workshop 'Durf meer met kleur in je interieur'

Zelf aan de slag  met een ruimte in huis,

Dit is je kans! Jij bent altijd bezig in huis, dan weer de woonkamer, de hal of de slaapkamer die weer eens omgegooid wordt. Maar je merkt dat je vastloopt en niet meer ziet hoe je het anders kunt doen, meer 'out of the box'. Je mist nieuwe inzichten en echte, concrete ideeën en inspiriatie voor jouw eigen interieur. Mogelijkheden waar je zelf nog niet aan had gedacht en dé manier om altijd meteen de juiste muurkleur te vinden. Een interieurstylist inhuren zul jij niet zo snel doen, dat kan jij prima zelf!

Deze interieurworkshop zit boordevol inspiratie en gaat jou nieuwe inzichten geven, zodat elke make-over klus in huis direct lukt. Je leert hoe je een kleur kiest en hoe je deze het mooiste kunt combineren. Met welke kleuren je altijd succes hebt en ik vertel je wat het allerbelangrijkste is aan kleurgebruik in jouw interieur, waardoor je eindelijk dat geweldige reslutaat hebt.

Deze woonworkshop bestaat uit twee avonden en  je hebt na afloop een concreet interieurplan in handen waarmee je zelf verder kan. Een origineel idee om kado te doen, super gezellig om samen met vriendinnen te doen of als creatief uitje met collega's.

De waarde van deze interieurworkshop, 

Nu tijdelijk €179,90 incl btw (Normaal €295,-) Ik heb plaats voor min. 2 en max. 4 personen, zodat ik mijn aandacht optimaal kan verdelen. 'Bring a friend' en jullie krijgen allebei 20% korting en betaal je dus €143,92 inclusief btw pp.

Wanneer en waar? 
 'Durf meer met kleur in je interieur' bestaat uit 2 avonden:

Woensdag 8 november en woensdag 22 november 2023 van 20.00 - 22.00

De workshop vind plaats in mijn studio in Wijchen bij Nijmegen. Die is goed bereikbaar met de auto en openbaar vervoer. Bij aanmelding ontvang je de benodigde info. Meld je snel aan, want vol=vol.

roselyn-tirado-GDWmu0bFfS4-unsplash.jpg
matthew-hamilton-BeeMMFF_jso-unsplash.jpg
christina-winter-A8UaAWsFzRM-unsplash.jpg
 

Ervaring andere deelnemers, 

-' De workshop avonden waren top! Ik ben direct aan de slag gegaan in huis met de ideeën die Inge me mee heeft gegeven, omdat ik tijdens de workshops heel veel inspiratie heb opgedaan en veel dingen zelf mocht doen. Hierdoor weet ik nu veel meer wat ik moet doen om die eenheid te krijgen en dat het veel gezelliger is in huis.'- C.vd P. uit Nijmegen 

rhondak-native-florida-folk-artist-_Yc7OtfFn-0-unsplash.jpg

Aanmelden voor deze workshop"

Er is iets mis gegaan.

Bedankt voor je aanmelding! Via de mail ontvang je een bevestiging en de details.