En nu ga je werk maken van jouw interieur

Al jaren kijk je tegen dezelfde witte muren aan, je loopt vast in de keuzes die er gemaakt moeten worden en jullie komen er samen ook niet uit. Je hebt al eens eerder iets geprobeerd met een kleur, maar dat viel zo tegen en nu durf je eigenlijk niet goed meer. Je hebt ook geen idee waar te beginnen en bent het overzicht kwijt in de kleuren die je ziet bij de bouwmarkt of online op Pinterest of Instagram. Hartstikke leuk al die Inspiratie, maar je kunt er niks mee. Daar heb je het ook gewoon te druk voor. Maar ondertussen vreet het wel aan je en baal je er ontzettend van. Wat zou het fijn zijn als er gewoon even iemand met je meekijkt, een frisse blik. Iemand die er verstand van heeft en weet uit ervaring wat kleur doet en hoe jij dat zelf kunt gaan toepassen. Dat je weet hoe je die eenheid krijgt, dat alles meer bij elkaar hoort en dat je eindelijk warmte en sfeer in huis hebt. Ik zorg ervoor dat je het durft om meer kleur in huis toe te voegen op een manier die bij jou past!

beazy-60SnthS09Ao-unsplash.jpg

Kleur in je interieur Basis

 

Kleur in je interieur Basis; Een uitgewerkt kleurenplan voor € 255,- 

 • Ik laat je zien wat de mogelijkheden qua kleur zijn in jouw huis
 • We gaan samen bouwen aan een kleurenplan en ik help je om deze concreet op papier te zetten
 • Je weet nu hoe je tot het gewenste resultaat kunt komen met dit persoonlijke kleurenplan
 • 1 maand stand-by voor vragen bij de uitvoering van jouw kleurenplan 
 • Prijs gebasseerd op één verdieping (afhankelijk van de grootte of bijzondere elementen), extra verdieping meerprijs 145,- 
5aad81031defeedf54376531980abcb6debf3de54fb79413b8e9d9d15bdd5748.jpg

Ongelooflijk wat 'een beetje verf' kan doen

Een fijn thuis, een warm interieur, eenheid en sfeer! Je snapt het nu, omdat jij het zelf hebt bedacht en samengesteld. Natuurlijk heb ik je daarbij geholpen, maar dat hoeft niemand te weten ;) Dankzij de waardevolle informatie die ik je heb gegeven heb jij de tools in handen en het zelfvertrouwen om elke ruimte in huis om te toveren tot iets heel bijzonders. Eindelijk een rustig gevoel, dat het klopt! Voortaan zijn die gezellige feestjes bij jou thuis ;)

 

Ervaring klant;

-'Nog elke dag blij als ik door de ruimtes loop waar jij mee hebt geholpen. Kan nog regelmatig naar de kleuren op de muren kijken en denken, Ja, zo moest het!' L.WdK uit Wijchen

rhondak-native-florida-folk-artist-_Yc7OtfFn-0-unsplash.jpg

Voor dit interieuradvies aan huis geldt

 • Gemiddeld duurt een advies aan huis ongeveer 2 uur. Langer kan, in overleg
 • Prijzen zijn inclusief BTW.
 • Binnen een straal van 20 km zijn de reiskosten gratis. Daarna reken ik een reiskostenvergoeding van 0,40 de kilometer vanaf een straal van 20 km buiten Wijchen. 
 • Per half uur dat ik onderweg ben reken ik 25,-.
 • Bereking via Google maps.
 • Meer info nodig? Whats-App ➡️ 06-38334494 of ✉️ info@verhipstyling.nl
 • Wil je meer over mij weten, Verhipstyling kun je ook op Pinterest, Instagram en Facebook vinden
dee-copper-and-wild-ViEj6V9SUXA-unsplash.jpg