Met de juiste kleur op de juiste plek maak je het verschil!

Weurt, januari 2023

Bij dit advies zie je dat de focus is verlegt van de felrode muur naar de zachtroze hal. Zo kom je prettiger en rustiger binnen. De felrode muur is vervangen voor een warme grijstint.

Voor-5.png

Kleurrijk en sfeervol wonen

Wat kun je doen als de keuken in jouw nieuwe woning niet jouw smaak is? Met de juiste kleuren maak je het verschil!

Voor_en_Na-2.png

Hoe creƫer je eenheid?

Wijchen, juli 2022

Zie je het verschil? Schilder ook eens je plafond mee in dezelfde kleur of een ander kleur die dicht bij de kleur van de muur ligt. Ook als je een ruimte helemaal in dezelfde kleur schildert ontstaat er eenheid. Maar hoe zorg je dat het niet saai wordt? Door het met kleurrijke woonaccessoires in te vullen, beetje mixen en matchen en klaar is kees!

Voor-6.png

Met weinig middelen iets moois maken!

Dat is absoluut mogelijk en daar is deze make over een mooi voorbeeld van. Alleen de achterwand heeft een diepblauwe kleur gekregenen en samen met de spullen en planten die ik al had is het ineens een heel ander plaatje geworden.

Voor-8.png

Hoe zorg je dat het klopt?

Nijmegen, december 2021

Deze open haard valt nu minder op als hij uit is en de aandacht gaat naar het vrolijke behang van Storiesonthewall Zodra de open haard wel aan is, gaat de aandacht ook uit naar het vuur, omdat de schouw mooi rustig is en een eenheid vormt met de schappen links van de schouw.

 

Voor-13.png