(Foto van reslutaat)

Wat een metamorfose, ons verenigingsgebouw omgetoverd tot een Grand Cafe! Verenigingsgebouw De Waayershof in Niftrik geeft onderdak aan meerdere verenigingen, van zangkoor tot voetbalvereniging tot carnavalsgroep. Dit zegt al genoeg, er moet dan ook met heel veel wensen rekening worden gehouden. Na enkele gesprekken is Inge aan de slag gegaan. En het mag duidelijk zijn dat Inge onze wensen goed heeft begrepen. We zijn heel blij met het resultaat. Alle verenigingen zijn zeer tevreden en het is een gezellige ruimte geworden waarin jong en oud zich thuis voelt. Dit hadden we zelf nooit voor elkaar gekregen.

Bedankt Inge voor de manier waarop we met jou hebben kunnen samenwerken. Je nam de tijd, je hebt goed geluisterd naar onze wensen en beperkingen, je was belangstellend, betrokken en enthousiast. Leuk dat je ook aanwezig was tijdens de officiële opening, ook hieruit blijkt jouw betrokkenheid.

Willy Derks, Waaijershof Niftrik

 

(Foto van resultaat)

Inge van Verhipstyling heeft ons geholpen bij het interieur van ons nieuwe huis in Nijmegen. Ons huis staat in de natuur en wij wilden heel graag binnen en buiten met elkaar verbinden. Dat is Inge fantastisch gelukt! Wij vinden dat zij een heel sfeervol interieurplan heeft gemaakt, wat super goed past bij onze smaak. Veel rustige natuurlijk kleuren en natuurlijke elementen. Ook het licht en kleurenplan werkt enorm goed: de verf die is geadviseerd is fantastisch uitgekomen en de kleuren zijn geweldig sfeervol.

Ook is Inge tussendoor vaak langsgekomen om te kijken hoe het er in de praktijk uit ziet en ze heeft zelfs geholpen om vinyl behang op te hangen omdat wij daar geen ervaring mee hadden.Kortom: een fantastisch plan wat wij bijna helemaal tot uitvoer gebracht hebben en wat door Inge met veel aandacht en enthousiasme is gemaakt en begeleid.

We zouden het zeker nog een keer doen en we kunnen het van harte aanraden.

Veronique, Nico, Lisa en Linn Kuipers

Nijmegen

(Foto van resultaat)

Hoi Inge,

Eindelijk is alles binnen en is het verhaal compleet. Het is een staande lamp geworden (Sector) en de Flos hangt aan andere kant van de kamer. Wij zijn er blij mee, de twee kamers passen nu bij elkaar. En dat doen met name de kleuren.

Dank je wel voor je advies!

Ch & A  Nijmegen

(Afbeelding van 3D ontwerp)

Hoi Inge,

We hebben de mail met Wetransfer link mogen ontvangen en vandaag is per post het aangepaste plan binnengekomen. Nogmaals superbedankt voor al je hulp, inspiratie en discussie mogelijkheden. We zijn enorm geholpen en kunnen nu eindelijk aan de gang om een echt huis te maken van onze woning.

Groeten, Patrick en Britta Den Bosch

 

(Foto van resultaat)

Al enige tijd geleden heeft Inge van Verhipstyling een interieurplan voor onze zalen gemaakt. Het plan was werkbaar, maar vergt veel tijd waardoor we het plan bijna een jaar later pas hebben uitgevoerd. We zijn trots op het eindresultaat en hebben al veel leuke reacties van onze gasten mogen ontvangen. Inge was zo lief om nog even bij Hoogeerd te komen om de afstyling van de nieuwe bar te verzorgen. De persoonlijke benadering van Inge is wat ons zo aanspreekt bij Verhipstyling. Ga zo door Inge!

Marieke Oosterhout-Le Poutre, Hotel Restaurant Hoogeerd

(Afbeelding van moodboard)

Dankjewel voor het ontzettend leuke plan! We zijn al druk bezig met de uitvoering ervan en gaan de vloer die je aangaf ook leggen. Nogmaals dank, Groet Lisa en Emiel